Bezoekers weer welkom op de molen!

Het kabinet heeft bekendgemaakt dat met ingang van 26 januari 2022 de coronaregels worden versoepeld. De cultuursector kan onder voorwaarden weer open en mogen bezoekers ontvangen. Dat geldt dus ook onze molen.
 

Wel gelden er nog een aantal maatregelen: Iedere molenbezoeker van 13 jaar en ouder dient een coronatoegangsbewijs te tonen. Vanaf 14 jaar moet iedereen daarbij ook zijn of haar ID-bewijs laten zien. Verder geldt een maximum van 1 bezoeker per 5 m2. Ook is iedereen binnen de molen verplicht om een mondkapje te dragen.

LET OP: Het is en blijft van groot belang de basismaatregelen in acht te nemen:

  • Was vaak en goed uw handen;
  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

We zien jullie graag weer op zaterdagen bij de molen!


Alle berichten