Heropening Molen

Beste bezoekers,

Tot onze vreugde is de molen weer iedere zaterdag geopend. We zijn ons er van bewust dat de corona crisis nog niet voorbij is, daarom is het belangrijk om de coronamaatregelen zoals gesteld door de overheid, in stand te houden.

We vragen bezoekers daarom om 1,5 meter afstand te houden en op drukke momenten ervoor te kiezen om buiten de molen te wachten en eens rond te neuzen op ons terrein.

Ondertussen is het namelijk alweer hoog zomer en staat ons bloemenveld volop in bloei en staan de gewassen op onze zaaiveldjes.

Er wordt ook weer brood gebakken in ’t Bakhuuske op de 2e zaterdag van de maand.

De Molen is open van 13.30 uur tot 17.00 uur. Er wordt vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur gemalen. In ’t Bakhuuske wordt er vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur Molenbrood gebakken. Koffie, thee en warme chocomelk is eveneens aanwezig.
Alle berichten