Nationale Molendagen 8/9 mei 2021

Terwijl de Nationale Molendagen van 8 en 9 mei dit jaar stilletjes aan ons voorbij gaan, is er door vereniging De Hollandsche Molen de handen uit de mouwen gestoken om de Nationale Molendag 2021 een passende vorm te geven die veilig is en net zoveel plezier brengt voor bezoekers, kinderen en onze molenvrijwilligers. Een virtueel feestje daarom dit jaar! Met tal van toffe activiteiten zoals virtuele molenbezoeken, leerzame video’s en een gave quiz. Ook voor de kids is er genoeg te doen. Klik hier voor de website van het molenfonds!

Wij als Molenstichting kijken uit naar de heropening van de molen. Helaas moet de molen op dit moment nog gesloten blijven voor het publiek.

Vanaf zaterdag 15 mei starten we wel weer met meelverkoop aan De Molen. Tussen 14.00 en 16.00 uur is de poort aan de achterzijde van de molen bij de maalderij open.


Alle berichten