Rabobank Clubsupport

Sinds afgelopen vrijdag kan er gestemd worden voor de ClubSupport Actie van de Rabobank!

Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank lokale clubs en verenigingen. Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je jouw stem uit kunt brengen. 

Dit jaar doet de Molen Eendracht maakt Macht ook weer mee aan deze actie!

Met het geld dat de Molen via deze weg ophaalt is het doel om duidelijk herkenbare kleding verwezelijken voor alle vrijwilligers bij Molen Eendracht Maakt Macht.
O.a voor molenaars, molengidsen, bakkers, stokers, vrijwilligers groenvoorziening en overige vrijwilligers, zodat bezoekers deze kunnen aanspreken als er vragen zijn over de Molen, het Bakhuuske en/of de gewassen op de veldjes. Daarnaast voor plannen nieuwe uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst.
Totaliteit ca. 25 vrijwilligers. Kleding alleen voor bij en/of in de Molen/Bakhuuske.


Stemmen kan tot 11 oktober via onderstaande link: https://www.rabo-clubsupport.nl/horst-venray/stemmen


Alle berichten