Stem op ons Kern met Pit-project!

Wij nemen dit jaar vol trots met het project ’t Bakhuuske Meterik, van grond tot mond, deel aan Kern met Pit. En jij kunt ons helpen met het in de wacht slepen van de hoofdprijs!

Wat is Kern met Pit?
Kern met Pit is een initiatief van de Koninklijke Nederlandsche Heide Maatschappij Nederland (KNHM). Men ondersteunt lokale initiatieven met kennis en geld. Om financiële steun te krijgen is er jaarlijks per provincie een wedstrijd voor de deelnemende projecten. Het project met de meeste stemmen via internet en van een vakjury wint de trofee met een hoofdprijs van € 1.500,00.

Stem op ons project!
De afgelopen twee jaar zijn wij met heel veel vrijwilligers bezig geweest om iets unieks in ons dorp Meterik te realiseren. Het huidige resultaat mag er zijn, maar we zijn er nog niet… We kunnen dan ook alle hulp nog goed gebruiken. Wil jij een steentje bijdragen? Stem op ons!

1    Ga naar: http://www.kernmetpit.nl/home/

2    Registreer via de email, ga opnieuw naar de website van Kern met Pit en volg de aanwijzingen op de site. 

Lees hieronder meer over ons project ‘Bouw ’t Bakhuuske – Van grond tot mond’.         


Alle berichten