Limburgse Molendag

limburgse-molendag-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom aanstaande zondag 2 oktober tijdens de Limburgse Molendag een kijkje nemen in de molen. Tijdens de Limburgse Molendag zijn maar liefst zestig molens door heel Limburg gratis te bezoeken. Eén van deze molens is onze molen Eendracht Maakt Macht. Ontdek hoe de molen van binnen werkt. De molenaars laten u graag zien hoe zij met de historische korenmolen allerlei soorten graan malen en vertellen u alles over de geschiedenis, technieken en werking van de molen. Rondom de molen liggen de gewasveldjes er prachtig bij. Op deze gewasveldjes worden verschillende soorten granen geteeld.

De Limburgse Molendag is zeker het bezoeken waard. Het is een prachtig dagje uit met het gehele gezin. U bent van harte welkom om op zondag 2 oktober een bezoek te brengen aan onze molen. De molen is deze dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


Alle berichten