Laat je stem horen voor molen Meterik!

De Rabobank Clubkas Campagne is weer van start. Dit jaar neemt de molen Eendracht Maakt Macht ook deel aan deze campagne. En we kunnen je hulp goed gebruiken, want jouw stem is geld waard!

Laat je stem horen voor molen Eendracht Maakt Macht
De Rabobank draagt het verenigingsleven een warm hart toe en laat zijn leden een deel van de winst verdelen over clubs in de regio. Als lid van de Rabobank ontvang je per post een persoonlijke stemkaart met een unieke code. Met deze unieke code kun je vervolgens online stemmen op jouw favoriete club. Je mag zelfs (max.) twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas.

Draag jij de molen Eendracht Maakt Macht een warm hart toe? Breng hier je stem uit!


Alle berichten